a
  >  Babyshower   >  Babyshower Organiseren – Outdoor Party Time!
Babyshower Organiseren

Babyshower Organiseren – Outdoor Party Time!

Babyshower organiseren

Het is nog februari, maar voor mijn gevoel is de lente al volop aanwezig. Het is dan ook altijd leuk om een babyshower te organiseren in deze tijd. De tijd van mooie bloemen, lekker buiten spelen, bbq’en en natuurlijk tuinfeestjes. De lente en de zomer zijn heerlijke seizoenen om je feestjes buiten te geven. Maak gebruik van de warme zonnestralen en plan je outdoor babyshower gemakkelijk met onze tips. Regel leuke babyshower versiering en zowel je binnen als buiten locatie zal een prachtige ruimte worden.

Babyshower buiten vieren

Er zijn veel voordelen van buiten een babyshower organiseren. Vaak is er buiten meer ruimte, zorgt het voor minder troep binnen én als het mooi weer blijkt te zijn is buiten zitten sowieso een goed idee. We geven je graag een paar tips voor een leuk buiten feestje.

1. Op de foto

Het mooie aan buiten zijn is dat je gelijk een prachtige achtergrond hebt voor je foto’s! Vooral in de lente wanneer de bomen en struiken in bloesem staan kan je de mooiste foto’s maken van jullie en jullie feestje. Een mooie buikfoto voor een roze bloesem struik? Een spontante groepsfoto tussen de tulpen? Buiten zijn de mogelijkheden vaak net wat grote dan wanneer je binnen in de woonkamer een babyshower organiseert.

2. Babyshower decoratie

Met een paar aanpassingen heb je jouw tuin of buiten locatie in een hand omdraai veranderd in een top feest locatie! Met leuke babyshower versiering en lichtjes in de bomen en jouw tuin is helemaal party-proof. Wat denk jij? Je hebt vast al bedacht wat je wilt gebruiken op de babyshower en welke styling je wilt. Traditioneel of juist origineel. We helpen je graag, mocht je er niet uit komen. In onze webshop vindt je veel babyshower versiering die ook buiten goed te gebruiken is. Met name de welcome baby slinger is zeer geschikt voor buiten door de sterke kwaliteit jute.

3. Time to play!

Heerlijk genieten van de zon en van elkaar, wat wil je nog meer? Zijn er ook kinderen aanwezig op de babyshower? Dan kunnen die ook heerlijk buiten genieten en spelen. Ook babyshower spelletjes zijn gemakkelijk buiten te spelen. Door de extra ruimte is het vaak makkelijk om bijvoorbeeld het buik-meet spel te spelen. Ben je nog op zoek naar leuke ideeën, lees dan even deze blog over ”Wat is een babyshower”. Hier staat diverse tips en leuke spelletjes voor een gezellige babyshower.

 

Hoe organiseer je een babyshower?

Het belangrijkste onderdeel van het organiseren van een feestje, zo ook bij een babyshower, is communicatie. Communiceer met de gasten, met je mede-organisator én wees voorzichtig met wat je communiceert naar de zwangere. Hoe je een babyshower organiseert ligt geheel aan wat jullie wensen zijn. Wil je een feestje geven waarbij iedereen iets mee neemt? Communiceer dan duidelijk wat je van iedereen verwacht. Wil je de organisatie (deels) uit handen geven en pak je de babyshower organisatie professioneel aan? Ook dan is communicatie over bijvoorbeeld het budget een belangrijke stap.

Babyshower gasten

Nodig enkel gasten uit die een goede band hebben met de zwangere. Zo houdt je het gezellig en heeft iedereen hetzelfde doel: de zwangere verrassen en verwennen. Organiseer je de babyshower zelf of heb je hulp van bijvoorbeeld de moeder / oma van de zwangere? Vaak is het handig om dingen uit te besteden, veel vrouwen vinden dit alleen maar leuk. Bespreek duidelijk met je gasten wat hun budget is, zo voorkom je ongemakkelijke situaties en zorg je ervoor dat de babyshower voor iedereen betaalbaar blijft. WIl je graag ideeën en tips van de gasten ontvangen over de invulling van de babyshower? Maak dit ook bespreekbaar. Een gemakkelijke tip hierbij is: maak een groeps-whatsapp aan. Wil je liever de touwtjes in handen houden en zelf veel regelen? Dan kan een groepsapp juist voor verwarring zorgen, doordat mensen het gevoel krijgen dat ze inspraak hebben. Houdt in dit geval de communicatie kort en informatief.

Babyshower versiering

Bij een babyshower organiseren hoort uiteraard ook babyshower versiering. We bieden een ruim assortiment aan diverse versiering. Ga je voor roze of blauwe versiering? Of liever een OH Baby gouden thema? Bekijk al onze versiering, maak een keuze en voeg eventuele extra’s als een heliumtank toe aan je winkelmandje. Ontvang van ons spoedig al je babyshower versiering in één keer in huis. Zo heb je op tijd je versiering binnen en kan het feest écht starten.

Babyshower organiseren XL

Organiseer jij een XL babyshower? Dan moet je groots uitpakken. Nodig iedereen uit waar de zwangere een band mee heeft, schakel (indien gewenst) catering in voor echte babyshower hapjes, bel Babydouche voor een compleet versierde ruimte én regel uiteraard de leukste XL babyshower cadeaus. Denk hierbij aan een leuke ballenbak van Kidsdouche. Een leuk babyshower cadeau waar de kleine baby nog jaren plezier van zal hebben. Maak de babyshower zo groot als jullie zelf willen. Huur een speciale locatie af, vul een grote tuin met lieve mensen of regel een gezellig restaurant. De mogelijkheden zijn eindeloos zodra je een babyshower XL organiseert. Ga jij voor een stijlvol groot feest?

Hulp nodig bij het organiseren van een babyshower?

Heb je hulp nodig of wil je graag tips ontvangen? We helpen je graag verder. Babydouche is in 2018 gestart met het organiseren van babyshowers. Ruim 4 jaar ervaring in de babyshower branche biedt ons dagelijks nieuwe ideeën, verrassende tips en een goede basis voor een fantastisch feest. Ben je op zoek naar iets origineels voor jouw babyshower of wil je meer info over een compleet all-in babyshower pakket? Neem dan even contact met ons op. We helpen graag iedere zwangere aan een prachtig feest. We vieren het Leven samen.

Post a Comment