a
  >  Babyshower   >  Babyshower Organiseren – Outdoor Party Time!
Babyshower Organiseren

Babyshower Organiseren – Outdoor Party Time!

Babyshower organiseren!

Het is nog februari, maar voor mijn gevoel is de lente al volop aanwezig! Het is altijd leuk om een babyshower te organiseren in deze tijd! De tijd van mooie bloemen, lekker buiten spelen, bbq’en en natuurlijk tuinfeestjes! De lente en de zomer zijn heerlijke seizoenen om je feestjes buiten te geven!

Hieronder vindt je een aantal voordelen aan babyshowers en feestjes in je eigen tuin of in het park! Kinderfeestjes, partijtjes, buurtfeesten, bruiloften of verjaardagen; door het heerlijke weer is het allemaal mogelijk buiten!

1. Op de foto

Het mooie aan buiten zijn is dat je gelijk een prachtige achtergrond hebt voor je foto’s! Ideaal voor een fotoshoot voor je kindje zijn/haar eerste verjaardag! Plus: een echte cake smash in je eigen tuin scheelt een hoop opruimen binnen!

2. Styling

Met een paar aanpassingen heb je jouw tuin of buiten locatie in een hand omdraai veranderd in een top feest locatie! Een paar lampionen of lichtjes in de bomen en jouw tuin is helemaal party-proof! Maar, wat heb jij in gedachten? Je hebt vast al bedacht wat je wilt gebruiken op de babyshower en welke styling je wilt. Traditioneel of juist orgineel. We helpen je graag, mocht je er niet uit komen.

3. Time to play!

Heerlijk genieten van de zon en van elkaar, wat wil je nog meer? Vaak zijn er al speelattributen buiten in het park te vinden, kinderen vinden vaak geweldig! Heb je het idee dat jouw zoon of dochter ondertussen wel is uitgekeken op het speeltuintje om de hoek? Ga eens naar een andere speelplaats, kinderboerderij of bos, uren lang speel plezier.

Babyshower organiseren – de decoratie:

We hebben alles in huis om je feest een succes te maken. Kijk maar een bij de onderstaande aanbevolen babydouche producten.

Je kunt ons uiteraard ook inhuren.

Geboorte Versiering en Babyshower Decoratie Jongen

 

Babyshower Versiering en Geboorte Decoratie Meisje

Babyshower Decoratie en Geboorte Versiering

Post a Comment