a
  >  Over Babydouche
It's all in the details!

Over Babydouche

In 2018 zijn wij, Annerein en Rutger, Babydouche begonnen vol passie en enthousiasme. Na het verlies van ons eerste kindje Zion hebben we juist geleerd om het leven te vieren, ook als het kindje nog niet geboren is. Daaruit is Babydouche ontstaan.

De naam Babydouche is de letterlijke Nederlandse vertaling van babyshower, wat natuurlijk het eerste feest is waar je mee begint als moeder en kind.

Ons doel is om onze klanten te ontzorgen.
Doordat we een klein en hecht team zijn is onze service erg persoonlijk. De klant staat daarin centraal. Hierdoor zijn we gemakkelijk te bereiken via telefoon, mail en whatsapp. Vaak heb je contact met dezelfde persoon die jou persoonlijk verder helpt.

Ook voor de organisatie van feesten en partijen staan wij voor jou klaar. Met onze ervaring en expertise helpen we klanten om de mooiste babyshowers, gender reveal feesten en andere feesten neer te zetten. Geen feest is te groot of te klein voor ons, neem contact op voor de eindeloze mogelijkheden.

Babydouche versiering
a

Alles in één keer in huis.

Dagelijks support door onze klantenservice.

Makkelijke instructies op ons Youtube Kanaal.

100% Tevredenheidsgarantie.

Wij organiseren elk feest persoonlijk en op maat.

Makkelijk & snel besteld in onze webshop.

Openingstijden

Voor 16.00 uur besteld op een werkdag, zelfde dag nog verzonden!

Monday 09:00 - 17:00
Tuesday 09:00 - 17:00
Wednesday 09:00 - 17:00
Thursday 09:00 - 17:00
Friday 09:00 - 17:00

We vieren het
leven samen

Babydouche & Compassion

Babydouche is partner van Compassion, een organisatie die zich richt op het helpen van kinderen en families in ontwikkelingslanden. Van elk product dat wordt gekocht gaat een deel van de opbrengst naar Compassion.

Bij Babydouche vinden we het belangrijk dat kinderen en moeders over de hele wereld het leven kunnen vieren, daarom steunen wij samen met onze klanten het Moeder & Baby project van Compassion.

Moeder & Baby projecten

Binnen deze projecten worden (zwangere) moeders en hun kinderen geholpen in de eerste drie jaar. Praktisch en geestelijke hulp lopen hand in hand bij deze projecten. Na 3 jaar komen de kinderen in het sponsorproject van Compassion. Zo worden complete generaties vanaf de zwangerschap tot 21 jaar geholpen en worden levens veranderd.

Wil je meer weten over Compassion? Neem even contact op, we vertellen je graag meer over onze passie voor kinderen en moeders.

Babydouche versiering