Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes en aanbiedingen of ontdek de laatste trends. Volg ons!


  • Geen producten in de winkelwagen.
a
  >  Over Babydouche
It's all in the details!

Over Babydouche

In 2018 zijn Annerein en Rutger Babydouche begonnen vol passie en enthousiasme. Na het verlies van ons eerste kindje Zion hebben we juist geleerd om het leven te vieren ook als het nog niet geboren is. Daaruit is Babydouche ontstaan.

De naam Babydouche is de letterlijke Nederlandse vertaling van babyshower, wat natuurlijk het eerste feest is waar je mee begint als moeder en kind.

Ons doel is om onze klanten te ontzorgen.
Doordat we een klein en hecht team zijn is onze service erg persoonlijk. De klant staat daarin centraal. Hierdoor zijn we gemakkelijk te bereiken via telefoon, mail en whatsapp. Vaak heb je contact met dezelfde persoon die jou persoonlijk verder helpt.

Ook voor de organisatie van feesten en partijen staan wij voor jou klaar. Met onze ervaring en expertise helpen we klanten om de mooiste babyshowers, gender reveal feesten en andere feesten. Geen feest is te groot of te klein voor ons, neem contact op voor de eindeloze mogelijkheden.

Babydouche-handtekening
a

Alles in één keer in huis.

Dagelijks support door onze klantenservice.

Makkelijke instructies op ons Youtube Kanaal.

100% Tevredenheidsgarantie.

Wij organiseren elk feest persoonlijk en op maat.

Makkelijk & snel besteld in onze webshop.

Openingstijden

Voor 16.00 uur besteld op een werkdag, zelfde dag nog verzonden!

Maandag 09:00 - 17:00
Dinsdag 09:00 - 17:00
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 17:00
Vrijdag 09:00 - 17:00

We vieren het
leven samen

Babydouche werkt nauw samen met Compassion, een organisatie die zich o.a. richt op hulp aan zwangere vrouwen. Van elk feestje dat wij organiseren wordt er een donatie gedaan aan één van deze mooie projecten.

Babydouche is partner van Compassion. Een organisatie die kinderen en moeders helpt aan de nodige zorg. Met elk product en elk feest wat er wordt besteld steunen wij het Moeder en Kind project van Compassion.

Dit project is speciaal voor zwangeren met hun pasgeboren baby. Ze ondersteunen, geven zorg en voorlichting. Zo helpen we niet alleen mensen in Nederland en België, maar ook daar buiten.

Babydouche-handtekening