a
  >  Babyshower   >  Een babyshower geheim houden?
Babyshower Geheim houden

Een babyshower geheim houden?

Babyshower geheim!

Een babyshower, de ene zwangere vrouw vindt het helemaal geweldig, de ander moet er niks van weten. Maar wat nou als je een babyshower voor iemand organiseert, die het allang doorheeft? De kunst van een babyshower is niet alleen om een leuk feest neer te zetten voor de mommy-to-be & haar gasten, maar om dit feest ook nog eens geheim zien te houden! Terwijl er wel zo’n 15 vrouwen weten dat het er aan zit te komen. En laten we eerlijk zijn, geheimen bewaren is voor vrouwen nou eenmaal niet onze sterkste kant… Daarom vandaag 3 tips om het toch zo goed mogelijk geheim te houden tot het allerlaatste moment!

1. Verzin geen smoesjes of dingen die je anders ook niet zou doen. Zo’n twee weken geleden had ik een babyshower van mijn beste vriendin, ik bel met haar zo’n 1-2 keer per week, wat de situatie behoorlijk ingewikkeld maakt. Toch heb ik het voor me kunnen houden om er echt geen enkel woord over te zeggen. Twijfel je of, als je een bepaalde zin zegt, ze het misschien door heeft? Zeg het dan niet! Het is beter om te zwijgen dan┬áte liegen!

2. Zorg dat iedereen on-board is. Niet alleen jij hebt dit geheim voor de zwangere, alle gasten hebben dit. Het is dus heus niet erg om nog een keer extra aan te geven dat ze echt niet hun mondje voorbij kunnen praten! Better safe than sorry!

3. Stel nou dat je het echt heel lastig voor je kan houden, dan is het misschien beter om of even iets minder elkaar te zien in de week voor het feest, of om expres over andere onderwerpen te praten. Vaak hebben wij vrouwen toch wel genoeg ander gesprek stof, zet dit nu even in! Lekker kletsen over andere dingen, dat houdt je af van het ”babyshower-onderwerp”.

Veel succes met het geheim houden, ervaring leert dat als vrouwen het echt niet weten, het dubbel zo leuk is! We zijn benieuwd naar jullie ervaringen!

Post a Comment