a
  >  Baby   >  Kraamtijd – hoe kom je er doorheen?
Baby Schoentjes Kraamtijd

Kraamtijd – hoe kom je er doorheen?

Kraamtijd

Het is een tijdje stil geweest bij Babydouche.nl, ik ben namelijk zelf bevallen van een prachtige dochter! We zijn net door de kraamtijd heen. We zijn ondertussen 11 weken verder en ik ben rustig aan weer dingen aan het oppakken. Wat ik vooral heb geleerd tijdens mijn verlof? Niet te snel weer alles willen doen!

Ik heb een vrij makkelijke zwangerschap gehad, waarin ik o.a. Babydouche ben gestart, met 33 weken nog op het In de wolken festival stond en met 37 weken mijn laatste feest organiseerde. Toen ik na de bevalling even helemaal stil werd gezet, was dit dus wel even wennen voor mij.

Ik heb geleerd om echt de tijd te nemen om zelf weer op te knappen, om te wennen en vooral te genieten van ons heerlijke meisje.

Mijn kraamtijd heb ik dan ook als een rustige periode ervaren, waarin we heel duidelijk onze grens hebben neergezet. Niet te veel bezoek tegelijk, ’s avonds op tijd slapen en stiekem probeer ik zelfs nu nog elke dag een middagdutje te doen.

De beste tip ik die kan geven voor de kraamtijd? Pak goed je rust, maar ga vooral genieten van je kindje!!

Ik ben weer helemaal klaar voor een nieuw seizoen met nieuwe feestjes, klanten en uitdagingen! Ook wil ik graag mijn webshop gaan uitbreiden, maar daar later meer over!

Wil je meer info over hoe wij jou kunnen helpen een droomfeest neer te zetten? Neem even contact op! Ik kijk erg uit naar wat 2019 te bieden heeft.

Wil je liever zelf wat organiseren? Kijk gerust bij onze geboorte versiering voor meer inspiratie:

Babyshower Decoratie en Geboorte Versiering

Of wat dacht je van dit leuke geboorte versiering jongens pakket?

Geboorte Versiering en Babyshower Decoratie Jongen

Dit geboorte versiering pakket is er uiteraard ook voor meisjes:

Babyshower Versiering en Geboorte Decoratie Meisje

 

Post a Comment