a
  >    >  Helium  >  Heliumtank

Heliumtank

29,99 (Gratis verzending in NL)

Dit product bestaat uit:

– heliumtank (voor 30 ballonnen of 15 jungle ballonnen)

– tuitje voor heliumtank

Quantity
Artikelnummer: H-01 Categorie: Tags: , , , , ,

Beschrijving

Heliumtank voor ballonnen

Wil je jouw babyshower, gender reveal feest of verjaardag nog leuker maken? Neem dan een heliumtank van Babydouche zodat je de ballonnen mooi kunt laten zweven.

De helium is extra goed te gebruiken bij folieballonnen zoals onze jungle ballonnen. Deze kunnen tot wel een week of langer goed blijven hangen. (afhankelijk van factoren zoals o.a. het weer)

Onze heliumtank kan tot wel 30 latex ballonnen of 15 jungle ballonnen opblazen. Latex ballonnen kun je het beste pas op het laatste moment opblazen. Dit komt doordat latex natuurlijk materiaal is en helium langzaam laat ontsnappen. Latex ballonnen ”ademen” meer dan folieballonnen. De latex ballonnen blijven goed voor 3-8 uur.

LET OP: Helium is zeer gevoelig voor temperatuur en hoe ermee om wordt gegaan. Het kan dus zijn dat je een stuk minder ballonnen kunt opblazen dan je had verwacht. Houd hier rekening mee en controleer het tuitje goed voordat je de helium toelaat in de ballon. Voorkeur is om ballonnen op kamertemperatuur op te blazen en de heliumtank ook op kamer temperatuur te bewaren.

Gebruik Helium tank

Het gebruik van de heliumtank is niet moeilijk. De helium wordt geleverd met een mondstukje en deze kun je in de folieballon of latex ballon stoppen. Zodra je het kraantje opendraait en het mondstukje naar beneden drukt, loopt de helium eruit. Let wel op dat je het mondstukje goed in de ballon stopt, anders ontsnapt de helium.

Jungle ballonnen met helium!

Echt leuke ballonnen met helium zijn jungle ballonnen. Deze kun je uiteraard ook bij ons bestellen.

Wat kun je van Babydouche verwachten?

Heb je vragen of hulp nodig met de heliumtank? Ons team staat dagelijks voor je klaar om je te helpen en vragen te beantwoorden. Via mail, telefoon, of whatsapp heb je snel en eenvoudig contact met ons.

Bestel je de helium voor 16:00 uur op een werkdag, dan kun je van Babydouche verwachten dat je het dezelfde dag nog wordt opgestuurd.

We wensen jou een fijne tijd toe! We vinden het altijd leuk om te horen of te zien waar en hoe je de helium gebruikt. Laat dus gerust een review achter of stuur een foto naar ons toe. Je mag uiteraard ook op social media een post plaatsen en ons als Babydouche daarin taggen.

Verjaardag thema Jungle?

We hebben ook complete jungle thema pakketten waarbij je verjaardag gelijk goed aangekleed is! Kijk voor meer informatie in onze shop bij de categorie “Jungle“.

Ook onze verjaardag en ballonnen zijn leuk met helium!

Heliumtank afbeelding

De heliumtank die u ontvangt kan afwijken van de afbeelding in kleur en in verpakking.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Heliumtank” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *