Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes en aanbiedingen of ontdek de laatste trends. Volg ons!


  • Geen producten in de winkelwagen.
a
  >  Verzending & Retouren

Verzending & Bezorging

Nederland, altijd gratis verzending!

Standaard geld voor al onze producten in Nederland: voor 16.00 uur besteld op een werkdag, is dezelfde dag nog verstuurd. In Nederland worden onze artikelen verzonden met PostNL. Zij leveren meestal binnen 24 uur. Echter kan het voorkomen door drukte bij de post dan je bestelling later kan worden bezorgd.

Veel van onze producten en vooral versierpakketten worden via PostNL brievenbuspakketten bezorgt. Zo hoef je niet thuis te zijn voor de levering.

België, verzending voor maar €2,95!

Onze levertijd in België ligt breder. Doordat al onze producten vanuit Nederland worden verzonden geldt in België een levertijd van zo’n 2-3 werkdagen. Ook voor deze bestellingen geldt: voor 16.00 uur besteld, zelfde werkdag nog op de post. Vervolgens ligt het aan de post hoe lang zij erover doen.

 

Is het product een cadeau voor iemand? Stuur ons direct na je bestelling indien gewenst een mail met een leuk berichtje. Wij voegen die persoonlijk toe en zorgen dat het product er feestelijk uit ziet bij ontvangst!

 

Retourbeleid

Wanneer een product niet naar wens is heb je uiteraard het recht om artikelen te retourneren. De retourkosten zijn echter wel voor eigen rekening en het product mag nog niet zijn gebruikt. Ook moeten de producten in de orginele verpakking worden geretourneerd. Tot 14 dagen na de bezorging kan je ons via email bekend maken dat je het product retour stuurt. Zodra het product bij ons retour is ontvang je het betaalde bedrag terug.