a
  >  Verzending & Retouren

Verzending & Bezorging

Nederland, altijd gratis verzending!

Standaard geld voor al onze producten in Nederland: voor 15.00 uur besteld op een werkdag, is dezelfde dag nog verstuurd. In Nederland worden onze artikelen meestal verzonden met DHL. Zij leveren binnen 24 uur. Echter kan het voorkomen door drukte bij de post dat je bestelling later kan worden bezorgd.

Veel van onze producten en vooral versierpakketten worden via brievenbuspakketten bezorgt. Zo hoef je niet thuis te zijn voor de levering.

Levering buiten Nederland, slechts €3,95*!

Wil je jou pakketje geleverd hebben in België, Duitsland, Frankrijk of Luxemburg? Geen enkel probleem uiteraard!

We rekenen hiervoor slechts 3,95 euro verzendkosten*.

Onze levertijd in deze landen ligt breder. Doordat al onze producten vanuit Nederland worden verzonden geldt in België een levertijd van zo’n 2-3 werkdagen. Ook voor deze bestellingen geldt: voor 15.00 uur besteld, zelfde werkdag nog op de post. Vervolgens ligt het aan de post hoe lang zij erover doen.

Is het product een cadeau voor iemand? Stuur ons direct na je bestelling indien gewenst een mail met een leuk berichtje. Wij voegen die persoonlijk toe en zorgen dat het product er feestelijk uit ziet bij ontvangst!

Retourbeleid

Wanneer een product niet naar wens is heb je uiteraard het recht om artikelen te retourneren. De retourkosten zijn voor eigen rekening en het product mag nog niet zijn gebruikt. Ook moeten de producten in de originele verpakking worden geretourneerd. Tot 14 dagen na de bezorging kan je ons via email bekend maken dat je het product retour stuurt. Zodra het product bij ons retour is ontvang je het betaalde bedrag terug.

Het retouradres en postadres is:

Babydouche, Nieuw Vellerseweg 5.01, 3771 RA Barneveld.