a
  >  Verzending & Retouren

Verzending & Bezorging

Nederland, altijd gratis verzending!

Standaard geld voor al onze producten in Nederland: voor 15.00 uur besteld op een werkdag, is dezelfde dag nog verstuurd. In Nederland worden onze artikelen meestal verzonden met DHL of PostNL post. Zij leveren binnen 24 uur. Echter kan het voorkomen door drukte bij de post of pakketdienst dat je bestelling later kan worden bezorgd.

Veel van onze producten en vooral versierpakketten worden via brievenbuspakketten bezorgt. Zo hoef je niet thuis te zijn voor de levering.

Levering buiten Nederland, slechts €2,95*!

Wil je jou pakketje geleverd hebben in België, Duitsland, Frankrijk of Luxemburg? Geen enkel probleem uiteraard!

We rekenen hiervoor slechts 2,95 euro verzendkosten*.

Onze levertijd in deze landen ligt breder. Doordat al onze producten vanuit Nederland worden verzonden geldt in België een levertijd van zo’n 2-4 werkdagen. Ook voor deze bestellingen geldt: voor 15.00 uur besteld, zelfde werkdag nog op de post. Vervolgens ligt het aan de post hoe lang zij erover doen.

Is het product een cadeau voor iemand? Stuur ons direct na je bestelling indien gewenst een mail met een leuk berichtje. Wij voegen die persoonlijk toe en zorgen dat het product er feestelijk uit ziet bij ontvangst!

Express leveringen NL en EU zone 1

Wil je zo snel mogelijk je bestelling ontvangen? Heeft het spoed? Dat is bij ons geen probleem met onze express service. We bieden de volgende opties aan:

  • Express levering 2/6 uur levertijd, besteld uiterlijk voor 14.00 uur in een straal van max 65 kilometer vanaf Barneveld: €20,-*
  • Express levering 2/16 uur levertijd, besteld uiterlijk voor 14.00 uur en meer dan 65 kilometer vanaf Barneveld: €34,99*
  • Express levering 48/72 uur levertijd, besteld uiterlijk voor 15.00 uur binnen EU zone 1; België, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg: €17,95*

We raden aan dat u ons even belt zodat we uw bestelling zo goed mogelijk kunnen afstemmen.

LET OP: 

  • Zijn het feestdagen of valt het in het weekend, neem dan even contact met ons op. Levering gebeurd niet op zondag. Vallen feestdagen door de weeks of valt een feestdag op maandag, bel dan even voor de mogelijkheden voor levering op de zaterdag ervoor of mogelijk zelfs of de maandag. 

*wij behouden het recht om prijzen te wijzigen en aan te passen o.a. ivm de inflatie/brandstofprijzen. Ook behouden wij het recht om een express levering niet door te laten gaan als dit niet mogelijk is en zal de klant de kosten die extra betaald zijn terug ontvangen. Wij adviseren altijd om eerst telefonisch te bellen om de zending te bespreken om teleurstellingen te voorkomen. 

Retourbeleid

Wanneer een product niet naar wens is heb je uiteraard het recht om artikelen te retourneren. De retourkosten zijn voor eigen rekening en het product mag nog niet zijn gebruikt. Ook moeten de producten in de originele verpakking worden geretourneerd. Tot 14 dagen na de bezorging kan je ons via email bekend maken dat je het product retour stuurt. Zodra het product bij ons retour is ontvang je het betaalde bedrag terug.

Het retouradres en postadres is:

Babydouche, Nieuw Vellerseweg 5.01, 3771 RA Barneveld.