a
  >  Gender Reveal   >  Gender Reveal Ideeën

Gender Reveal Ideeën

Gender Reveal Ideeën!

Buiten de babyshower, dadchelor en andere babyfeesten om zijn gender reveal party’s helemaal in! Hierbij wat leuke Gender Reveal Ideeën van Babydouche. Daarnaast hebben we ook een leuk filmpje toegevoegd zodat je nog meer inspiratie krijgt.

Wat is een gender reveal feest?

Een gender reveal party is het moment om het geslacht van jouw baby te onthullen! De één kiest voor een taart met gekleurde inhoud (roze/blauw), de ander heeft een partypopper. Maar de mensen in de onderstaande video hebben wel hele leuke ideeën! Hoe willen jullie het gaan aanpakken? Wellicht klein en bescheiden, of juist heel uitbundig! We hebben in elk geval een aantal leuke opties voor jou speciaal op een rijtje gezet. Daarnaast kun je bij ons een leuk gender reveal pakket kopen om het moment nog feestelijker te maken.

Gender Reveal Versiering

Babydouche ideeën:

  1. Laat een taart maken waarbij de vulling (blauw of roze) onthuld wat het geslacht is van de baby. Niet elke bakker is bekend met dit idee en het is daarom aan te raden dit niet bij elke bakker te laten maken maar bij een specialist. Uiteraard heeft Babydouche hier ervaring mee en heeft diverse samenwerkingen om een prachtige gender reveal taart te regelen.
  2. Gebruik een Gender Reveal Ballon: In de ballon stop je confetti (roze confetti of blauwe confetti) waarmee je het geslacht van jullie baby bekend maakt. Je kunt naast de bovenstaande versiering ook bij ons een aparte gender reveal ballon bestellen:

Gender Reveal Ballon XL

Zo zijn er nog veel meer gender reveal ideeën maar daarvoor kun je beter het onderstaande filmpje even bekijken.

Post a Comment