a
  >  Gender Reveal   >  Gender Reveal Ideeën

Gender Reveal Ideeën

Buiten de babyshower, dadchelor en andere babyfeesten om zijn gender reveal party’s helemaal in! Hierbij wat leuke Gender Reveal Ideeën van Babydouche. Daarnaast hebben we ook een leuk filmpje toegevoegd zodat je nog meer inspiratie krijgt. Een gender reveal feest wordt steeds vaker georganiseerd en is voor sommige ouders to be onmisbaar. Vier het leven van je kindje al voordat hij of zij er is!

Wat is een gender reveal feest?

Een gender reveal party is het moment om het geslacht van jouw baby te onthullen! De één kiest voor een taart met gekleurde inhoud (roze/blauw), de ander heeft een partypopper. Maar de mensen in de onderstaande video hebben wel hele leuke ideeën! Hoe willen jullie het gaan aanpakken? Wellicht klein en bescheiden, of juist heel uitbundig! We hebben in elk geval een aantal leuke opties voor jou speciaal op een rijtje gezet. Daarnaast kun je bij ons een leuk gender reveal pakket kopen om het moment nog feestelijker te maken.

Wanneer geef je een gender reveal party?

Een gender reveal feest wordt vaak georganiseerd door de ouders zelf. Soms organiseren direct familieleden een gender reveal of worden de ouders hierbij geholpen. Een gender reveal party vindt meestal in het tweede trimester plaats. Dit komt omdat je het geslacht van je baby meestal op zijn vroegst pas rond 13-14 weken kunt zien op een echo. Sommige ouders wachten tot de 20 weken echo met een gender reveal feest. Dan is het vaak goed duidelijk wat het geslacht van de baby is.

10x gender reveal ideeën:

  1. Gender reveal taart: laat een taart maken waarbij de vulling (blauw of roze) onthuld wat het geslacht is van de baby. Niet elke bakker is bekend met dit idee en het is daarom aan te raden dit niet bij elke bakker te laten maken maar bij een specialist. Uiteraard heeft Babydouche hier ervaring mee en heeft diverse samenwerkingen om een prachtige gender reveal taart te regelen.
  2. Gebruik een Gender Reveal Ballon: in de ballon stop je confetti (roze confetti of blauwe confetti) waarmee je het geslacht van jullie baby bekend maakt. Je kunt naast een compleet gender reveal versiering pakket ook bij ons een aparte gender reveal ballon bestellen.
  3. Gender reveal vuurwerk: het vergt wat voorbereiding en financiën, maar hoe gaaf is het om een roze of blauwe vuurpijl de lucht in te schieten met het geslacht? Regel een juiste kleur vuurpijl,  iemand die de vuurpijl (veilig) afsteekt en kijk toe hoe de lucht zich vult in het roze of blauw.
  4. Gender reveal rookbom: een gender reveal rookbom wordt ook vaak gebruikt om het geslacht bekend te maken. De rookbom spuit een blauw of roze kleur rook uit.
  5. Confetti canon: een gender reveal confetti ballon is een eenvoudige en snelle manier op het geslacht bekend te maken. Een voordeel van deze optie is dat er niet veel voorbereiding aan te pas komt. Even het canon afschieten en het geslacht van jullie baby is bekend.
  6. Persoonlijke kleding: heb je al een kindje die grote broer of zus wordt? Bestel een gepersonaliseerd T-shirt met daarop het geslacht. Doe er een vestje overheen en zodra het gender reveal moment aantreedt haal je het vestje weg.
  7. Pijl en boog: zijn jullie avontuurlijk ingesteld? Regel dan een pijl en boog en vul kleine ballonnetjes met verf in de juiste kleur van het geslacht. Het enige wat nu nog moet gebeuren is raak schieten en de ballon zal de verf eruit spuiten. Leuke toevoeging hieraan is de gender reveal ballonnenboog. Plaats de ballonnenboog als versiering rondom de met verf gevulde ballonnetjes voor een nog mooier decor.
  8. Gender reveal bal: een gender reveal bal is voornamelijk bij vaders een populaire manier om het geslacht te onthullen. De bal bestel je online en komt gevuld bij je thuis. Geef een flinke trap of klap tegen de bal en de juiste kleur komt tevoorschijn!
  9. Pinata gender reveal: vul een pinata met de juiste kleur confetti, snoepjes en slingers. Laat de papa to be de pinata kapot slaan en het feest kan beginnen.
  10. Gender reveal doos: vul een doos met helium ballonnen in de juiste kleur. Zodra de doos wordt geopend komen de ballonnen tevoorschijn. Ben je op zoek naar een gender reveal doos? Neem dan even contact met ons op.

Maak van je gender reveal feest écht iets unieks dat bij jullie past.

Gender reveal versiering

Leuke gender reveal versiering kan uiteraard niet missen bij een geslachtsonthulling. Hoe groot of klein je feestje ook wordt, mooie versiering maakt het écht af. Wil je in één keer klaar zijn met een gender reveal versiering pakket (inclusief gender reveal ballon)? Of kies je liever alle versiering los bij elkaar? Neem een kijkje in onze webshop, want de mogelijkheden zijn eindeloos. Combineer bijvoorbeeld een leuke Boy or Girl slinger met een grote ballonnenboog voor een mooi decor voor jouw gender reveal.

Wil je extra groots uitpakken? Combineer dan een It’s a girl pakket met een It’s a boy versiering pakket. Dan heb je ook gelijk je geboorte versiering in huis. Ben je op zoek naar persoonlijk advies over hoe jouw feest zo mooi mogelijk versierd kan worden? Neem even contact op. Ons team zit voor je klaar met professionele en creatieve ideeën die van jouw gender reveal echt iets unieks maken.

Gender reveal hapjes

Bij een gender reveal party horen natuurlijk ook lekkere hapjes. Combineer roze en blauwe hapjes voor een leuk resultaat. Heb je een geslachtonthulling taart? Houdt hier dan rekening mee, wellicht heeft niet iedereen zin in hapjes na een stuk taart. Een candy table is altijd een mooie basis voor gender reveal hapjes. Combineer de kleuren roze en blauw of maak de ene kant van de tafel compleet roze en de andere kant van de tafel blauw. Er zijn veel verschillende soorten hapjes te vinden, we schreven een blog over babyshower hapjes. Kijk daar even voor handige en lekkere tips voor gemakkelijke hapjes. Uiteraard kan je kleurstof gebruiken om de hapjes ook echt blauw of roze te maken.

Gender reveal party

We hopen dat we jullie een aantal goede tips hebben kunnen meegeven voor een fantastische gender reveal. Heb je vragen of zelf een leuk idee voor een gender reveal? Neem even contact met ons op. We helpen graag en zijn altijd benieuwd naar leuke ideeën.

We wensen jullie nog een hele goede zwangerschap en een fantastische gender reveal toe!

 

Post a Comment