a
  >  Babyshower   >  Baby shower Organiseren – It’s all in the details
Baby Shower Organiseren

Baby shower Organiseren – It’s all in the details

Baby Shower Organiseren!

Een baby Shower organiseren is niet zonder leuke details. We willen in deze korte blog graag met je bespreken hoe je zo goed mogelijk ook leuke babyshower details kan toevoegen om het nog leuker te maken.

It’s all in the details – een super Baby shower organiseren!

Eén van de leukste aspecten van een babyshower of kraamfeest  zijn vaak de kleine details. Elke babyshower is anders, en door kleine dingen toe te voegen maak je het feest echt persoonlijk! Denk hierbij aan een persoonlijke taart, een naamslinger of lekkere bedankjes. Is de mommy-to-be vegetarisch? Pas daar dan je hapjes op aan.

Ook thema’s maken jouw baby shower net even anders dan andere. Denk aan een lievelingsdier als thema (zoals vlinders, paarden of katten), een favoriete kleur (zoals mint-groen of paars) of een hobby (denk aan zeilen, sporten of kaarten).

Door het accent op het thema te leggen hou je de persoonlijke touch erin. Denk hierbij niet alleen aan slingers en ballonnen, maar ook aan bedankjes, leuke servetten en kleine details op de snoeptafel.

Een ander leuk detail die je kan toepassen aan jouw babyshower of kraamfeest zijn foto’s. Foto’s van vroeger, foto’s van de zwangere of foto’s van de fotobooth die je ter plekke kan maken.

Door deze details op een creatieve manier toe te voegen zullen de gasten dit feest nog jaren lang onthouden! Meer ideeën volgen in onze komende blogs!

Babyshower Cadeau Inspiratie

Babyshower Tips – Originele Babyshower Versiering

Post a Comment