a
  >  Babyshower   >  Babyshower Tips – Originele Babyshower Versiering
Babyshower Tips

Babyshower Tips – Originele Babyshower Versiering

Babyshower Tips!

Ik schreef eerder al over de kleine details die babyshowers origineel maken, maar ik heb toch nog een aantal extra babyshower tips voor jullie!

Om er voor te zorgen dat zowel de zwangere als de babyshower gasten een leuk, origineel en gezellig feest hebben is het een goed idee om extra aandacht te besteden aan de versiering. Zo zijn onze pakketten (zie onze webshop) een leuke optie voor een goed georganiseerde babyshower. Je hebt alles in één keer in huis voor de decoratie.

Maak de babyshower nog orgineler met onze tips.

Mocht je toch zelf nog meer je creativiteit de vrije loop willen laten dan kan je ervoor kiezen om bepaalde items te kopen zoals een slinger of een set ballonnen. Door seizoensgebonden artikelen te gebruiken naast een goede basis versiering houdt je het levendig. Denk bijvoorbeeld aan zonnebloemen, heerlijke aardbeien in de zomer of schattige kerstkransjes in de winter.

Nu het nog lekker weer is kan je uiteraard ook een babyshower in je tuin of park doen. Steeds vaker hoor ik de leukste babyshower thema’s voorbij komen. Zo hebben wij vanaf het einde van deze week een jungle pakket op onze website. Dit jungle pakket is super leuk voor eerste, tweede of derde verjaardag van je kleintje, maar ook te gebruiken als babyshower decoratie of geboorteversiering. Heb jij in de babykamer het thema dieren of jungle? Dan is dit pakket een super toevoeging.

Jungle Versiering Verjaardag Decoratie

Babyshower versiering van babydouche

Hier vind je wat voorbeelden van onze versiering:

Geboorte Versiering en Babyshower Decoratie Jongen

Babyshower Versiering en Geboorte Decoratie Meisje

Ballonnen set Roze It’s a Girl

Ballonnen set Blauw It’s a Boy

Welcome Baby Slinger

 

 

Post a Comment