a
  >  Babyshower   >  Babyshower Cadeau Inspiratie
Babyshower Cadeau

Babyshower Cadeau Inspiratie

Babyshower Cadeau

Op een babyshower is het vaak gebruikelijk om een cadeau mee te nemen voor de zwangere. In deze blog vindt je leuke babyshower cadeau inspiratie!

Een babyshower is natuurlijk speciaal voor de mommy-to-be, naast allemaal lekkere dingen, leuke activiteiten en lieve dames kunnen cadeautjes niet ontbreken. Het belangrijkste is dat je je nergens toe verplicht moet voelen. In Nederland zijn rondom geboortes namelijk vaker mogelijkheden om een kraamcadeau te geven. Bijvoorbeeld tijdens een kraamfeest, gender reveal party of gewoon op kraambezoek. Toch is een babyshower net even anders, want dit feest is vooral gericht op de mama!

Speciaal voor mama – babyshower cadeau

Het is altijd fijn om de zwangere even te verwennen, bijvoorbeeld met een lekker sopje, een leuk boek of een bon voor de spa. Zo kan ze nog even lekker genieten voordat de baby komt tijdens haar zwangerschapsverlof. Ook zijn een sopjes of een pot creme super handig voor na de bevalling!

Lieve kadootjes voor de baby

Hoe lief zijn al die schattige knuffeltjes, doeken, houten speelgoed en lakentjes. Ook leuke decoratie voor in de babykamer is altijd goed. Kijk wel even of de ouders een speciaal thema in de kinderkamer hebben of bepaalde kleuren aanhouden. Zo weet ze zeker dat ze het ook echt gaan gebruiken.

Handige babyshower cadeautjes voor moeder en baby

Sommige moeders hebben een lijstje klaar liggen wat nog moet worden gekocht, super handig op een babyshower. Zo kan ze snel veel dingen afvinken op haar baby to-do lijst. Denk bij practische cadeau’s vooral aan: luiers (in een luiertaart zitten vaak practische dingen en het ziet er ook nog eens hartstikke leuk uit!), sopjes voor de baby, hydrofiele doeken (kan je niet genoeg van hebben…), washandjes, kleertjes of een badthermometer.

Door de producten te geven die op de lijst staan weet je zeker dat ze er ook iets aan hebben en dat het gebruikt gaat worden. Let bij kleertjes goed op dat je niet te grote maten seizoensgebonden kleren geeft. Zo heb ik zelf helaas veel (winter) kleding gekregen die we helaas nooit hebben kunnen gebruiken omdat mijn dochter zo hard groeit.

Cadeaubonnen – ook bij Babydouche

Ik ben de tel kwijt geraakt hoeveel cadeaubonnen wij hebben ontvangen rondom de geboorte van onze dochter. Super leuk, want dan kunnen papa & mama to-be zelf dingen kopen. Denk aan: Hema, Bijenkorf, Prenatal, Babypark etc.

Nogmaals; voel je niet verplicht, maar als zwangere mama is het super leuk om (kleine) cadeautjes te ontvangen op je babyshower! Het zorgt ervoor dat je maanden later nog even terug denkt aan die leuke middag en het scheelt een hoop stress.

Wil jij iemand een Babydouche cadeau bon geven? Dat kan, neem dan even contact met ons op via info@babydouche.nl of 06-28691060 of neem contact op via het contact formulier:

Contact

Post a Comment