a
  >  Feest vieren   >  Jungle Springkussen huren Barneveld en heel Nederland
Springkussen huren

Jungle Springkussen huren Barneveld en heel Nederland

Jungle springkussen huren in heel Nederland (o.a. Barneveld, Voorthuizen, Ede en omstreken)

Sinds dit jaar zijn we iets nieuws begonnen bij Babydouche: we verhuren nu ook springkussens. Huur een springkussen en maak jouw feest helemaal compleet, naast de versiering uiteraard. We verhuren de springkussens door heel Nederland, je kunt dus altijd bij ons terecht om een jungle springkussen te huren! We bieden verschillende springkussens aan voor diverse leeftijden, er zit dus bijna altijd wel iets voor je tussen.

Groot of klein jungle springkussen huren

Ben je op zoek naar een groot springkussen om te huren? Neem dan onze jungle groot. Dit springkussen is wel 3,5 meter hoog en een echte eye-catcher. Heb je iets minder ruimte in je tuin? Kies dan voor één van onze kleinere springkussens. Bij elk springkussen zit een glijbaan, speelelementen en een springvlak. Diversiteit, veiligheid en uitdaging zijn sleutelwoorden in onze springkussen aanbod.

Kinderverjaardag in corona tijd

We horen steeds meer ouders die zich afvragen wat ze kunnen doen met de kinderverjaardag, juist in deze corona tijd. Want hoe organiseer je een leuk feestje voor de kinderen als bijna alles dicht zit? We zijn erover na gaan denken hoe we nog beter het feest naar huis kunnen brengen en kwamen tot de conclusie: met een springkussen! Nodig de kinderen uit, regel wat hapjes en Babydouche regelt de rest.

Kwaliteit springkussen verhuur

Uiteraard verhuren we de springkussens met dezelfde service die jullie van ons gewend zijn; goede klantenservice, sterke kwaliteit, snelle levering en persoonlijk contact. Al onze springkussen zijn in het voorjaar van 2021 nieuw aangeschaft, waardoor je echt een mooi en goed springkussen ontvangt. We zorgen ervoor dat ze altijd schoon worden afgeleverd en dat ze veilig zijn. De springkussens en valmatten die we verhuren zijn allemaal goed gekeurd voor de Nederlandse wet. Zo weet je dat je goede, kwalitatieve en veilige springkussens bij ons huurt.

Bezorging springkussen

We kiezen ervoor om het springkussen bij onze klanten te bezorgen en aan het einde van de huurperiode ook weer zelf op te halen. Deze service is bij ons standaard, we helpen namelijk graag mee met opzetten en neerhalen. Zo hoef je je geen zorgen te maken over hoe het allemaal werkt, wij zijn erbij en helpen waar nodig. Hierdoor weten we dat het springkussen goed bevestigt staat en er niets in de wegstaat voor een dag springplezier.

Deze service bieden wij gratis aan in een straal van 30 kilometer rondom Barneveld. Wil je dus een springkussen huren in Barneveld, Voorthuizen, Scherpenzeel, Lunteren, Kootwijkerbroek, Harskamp, Otterlo of één van de andere dorpen in de buurt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wil je een ook een springkussen bij ons huren maar woon je buiten deze straal? Dat geeft helemaal niet, want wij bezorgen door heel Nederland. Voor een klein tarief komen we het springkussen brengen en halen.

Springkussen huren bij Babydouche

Wil je ook een springkussen huren bij Babydouche? Neem dan even een kijkje op onze springkussen pagina. Hier vind je alle informatie en vul je eenvoudig het contact formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor de beschikbaarheid van het springkussen en voor de overige informatie. Let even goed op het formaat van het springkussen. Past het springkussen in de tuin of op een ander grasveld? We denken graag met je mee. Je kunt ons ook bereiken via onze andere contactmogelijkheden. Voor last-time boekingen adviseren wij altijd om ons even te bellen, dan weet je gelijk of het springkussen nog te huur is op jouw gewenste datum.

Buurtfeest springkussen huren

Ook voor buurtfeesten zijn springkussens een goede optie. Zet het springkussen op een grasveld in de straat of buurt en de kinderen zijn de hele dag aan het springen! Het is wel belangrijk dat er altijd een volwassenen aanwezig is en toezicht houdt. Een springkussen huren met jouw straat of buurt is sowieso een goede optie; je kunt de kosten delen en soms zelfs declareren bij de gemeente. Je ontvangt van ons altijd een factuur, waardoor je een mooi overzicht hebt van de kosten en informatie.

Vragen over onze springkussens verhuur?

Neem even contact met ons op als je vragen hebt over het huren van een springkussen of over jouw feest. Met onze jungle springkussens en de jungle versiering maak je jouw feest helemaal compleet! Zien we jou binnenkort springen op één van onze springkussens?

Post a Comment