a
  >  Springkussen huren

Springkussen huren

Update: vanaf 1 augustus 2022 hebben wij onze springkussens overgedragen aan Attractieverhuur BP. Alle aanvragen die eventueel nog binnenkomen zullen naar hen worden toegestuurd. We willen al onze (vaste) klanten hartelijk bedanken voor het vertrouwen, de mooie gesprekken en leuke contacten. We dragen met een gerust hart onze springkussens over aan Ben Pater, hij hanteert dezelfde waarden en kan ook zelfs de springkussens komen bezorgen. Zo zorgen we ervoor dat de springkussen verhuur in Barneveld en omgeving persoonlijk, kwalitatief en lokaal blijft.

Springkussen kopen

Ben je zelf op zoek naar eens springkussen om deze aan te schaffen? Neem dan even contact met ons op. Wij helpen je graag verder met onze ervaring en expertise in de juiste keuze. Wij leveren springkussens door het hele land. Je kunt voor het actuele aanbod kijken op de website van JB inflatables.

Springkussen kopen bij Babydouche

 

Vul direct het contactformulier voor het kopen van een springkussen. 

Springkussen jungle aap

Afmetingen: 5 x 5.5 x 3.5 meter (L x B x H)
Dit springkussen is geschikt voor kinderen vanaf +/-3 jaar.
Prijs: €2699 euro (ex btw)

Springkussen Jungle Safari

Springkussen jungle glijbaan

Afmetingen: 3 x 3.5 x 2.9 meter (L x B x H)
Prijs: €1399 euro (ex btw)

Springkussen Jungle 1 jaar

Springkussen olifant

Afmetingen: 5 x 5,5 x 3,5 meter (L x B x H)
Dit springkussen is geschikt voor kinderen vanaf +/- 3 jaar.
Prijs: €2699 euro (ex btw)

Springkussen huren Barneveld

Schuim kanon dolfijn (bubble shooter)

Afmetingen: 3 x 3,5 x 2 meter (L x B x H)
Inclusief een aantal schuimvullingen.
Schuim is kindvriendelijk en prikt niet.
Prijs: €995 euro (ex btw)
Extra schuimvullingen los bij te bestellen.

Schuimkanon

Springkussen met glijbaan huren

Wij bieden diverse springkussens om te huren. Je kunt bijvoorbeeld een klein springkussen huren maar je kunt ook een springkussen met glijbaan huren. Het springkussen jungle glijbaan is bijvoorbeeld zeer geschikt voor kleine ruimtes. Hij kan zelfs binnen staan! Dit springkussen is geschikt voor kinderen vanaf 1-2 jaar. *officieel zijn springkussens gekeurd vanaf een leeftijd van 4 jaar, onder begeleiding en toezicht zijn kleine springkussens ook voor de kleintjes erg leuk. Dit is onder eigen verantwoordelijkheid van de huurder.

Tevens hebben wij een springkussen jungle met glijbaan, dat geschikt is voor kinderen vanaf 1 jaar en een groot jungle springkussen. Deze is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en heeft een glijbaan. Wil je een opblaas springkussen huren? Doe dit dan zeer snel via onze website!

Luchtkussen huren voor een verjaardag

Huur een springkussen voor het verjaardagsfeest van jouw kind! Hoe leuk is het als jouw kind zich de hele middag kan vermaken op een springkussen, dat speciaal voor zijn of haar verjaardag in de tuin is gezet? Het leuke is dat de jungle springkussens zeer goed te combineren zijn met onze jungle versiering. Op deze manier kun je een knallend jungle feestje geven. Het wordt ongetwijfeld een verjaardag die jouw kind nooit meer zal vergeten.

Als je op zoek bent naar een luchtkussen verhuur hoef je niet verder te zoeken. Wij bieden kwalitatief zeer goede luchtkussens aan. Wil je een feest geheel laten organiseren en aankleden? Buiten dat wij een springkussen verhuren kunnen wij ook dit voor jou regelen. Neen contact met ons op voor de mogelijkheden.

Luchtkussen te huur bij Babydouche

Voor het huren van een luchtkussen zit je goed bij Babydouche. Maar wist je ook dat je bij ons terecht kan voor veel andere artikelen? Een feestje moet namelijk verder ook aangekleed worden. Daarom kun je bij ons ook alle slingers voor een verjaardagsfeestje, babyshower of gender reveal party aanschaffen. Kijk gerust rond op onze website voor ons gehele aanbod.

Heb je mooie versiering gezien voor een feestje? Plaats dan direct een bestelling voor de versiering en vraag ook een offerte voor het luchtkussen met glijbaan aan! Wij komen deze graag bij jou bezorgen om er voor te zorgen dat jouw kleine de dag van zijn of haar leven gaat beleven!

Vraag direct een offerte aan

Wij hanteren vaste prijzen voor onze luchtkussens, enkel kan de prijs afwijken door eventuele bezorgkosten. Wij leveren en halen het luchtkussen gratis op in een straal van 10 kilometer rondom Barneveld. Woon je verder? Geen probleem het kost je dan ongeveer €0,25 per gereden kilometer vanaf Barneveld. Vraag daarom een offerte aan zodat je precies weet wat de prijs wordt.

Heb je nog vragen over onze luchtkussens of andere zaken? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan jou graag te woord om al jouw vragen te beantwoorden.

Koop een springkussen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Blijf op de hoogte!