a
  >  Springkussen huren

Springkussen huren

Wil je een springkussen huren voor een compleet verjaardagsfeest? Dat kan bij Babydouche. Wij regelen de verhuur van een springkussen om kinderen het beste feest te geven dat er maar kan zijn. De springkussens zijn allemaal nieuw aangeschaft in 2021 dus je geniet van een zeer mooi springkussen.

Wij komen het springkussen gratis bezorgen en weer ophalen indien dit binnen een straal van 10km rondom Barneveld is. Woon je verder? Geen probleem dan rekenen wij per gereden kilometer vanaf Barneveld ongeveer €0,25 per kilometer. Is er onverhoopt slecht weer of zelfs storm op de dag van het feest? Dan kun je de huur gratis annuleren.

Springkussen huren van Babydouche

  • Gratis haal en brengservice binnen 10km rondom Barneveld;
  • Woon je verder, geen probleem kost het je ongeveer €0,25 per gereden kilometer vanaf Barneveld;
  • Eenvoudig te huren via het contactformulier;
  • Doneert aan projecten in Afrika;
  • Persoonlijke service (handschreven notities, persoonlijk contact).

Vul direct het contactformulier voor het huren van een springkussen in als je een springkussen wilt huren. Wij zullen dan bij jou terugkomen met een specifieke prijsopgave. Heb je nog vragen over de springkussen verhuur? Neem dan gerust contact met ons op.

Springkussen jungle aap

Afmetingen: 5 x 5.5 x 3.5 meter (L x B x H)
Prijs: €109 per dag.
Dit springkussen is geschikt voor kinderen vanaf +/-3 jaar.

Springkussen Jungle Safari

Springkussen jungle glijbaan

Afmetingen: 3 x 3.5 x 2.9 meter (L x B x H)
Prijs: €65 per dag.
Dit springkussen is geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar*.

Springkussen Jungle 1 jaar

Springkussen olifant

Afmetingen: 5 x 5,5 x 3,5 meter (L x B x H)
Prijs: €109 euro per dag
Dit springkussen is geschikt voor kinderen vanaf +/- 3 jaar.

Springkussen huren Barneveld

Springkussen haai

Afmetingen: 5 x 5,5 x 3 meter (L x B x H)
Prijs: €109 euro per dag
Dit springkussen is geschikt voor kinderen vanaf +/- 3 jaar.

Springkussen huren Barneveld

Springkussen zee glijbaan

Afmetingen: 3 x 3,5 x 2,5 meter (L x B x H)
Prijs: €65 euro per dag

Springkussen zee

Schuim kanon dolfijn (bubble shooter)

Afmetingen: 3 x 3,5 x 2 meter (L x B x H)
Prijs: €135 euro per dag
Inclusief 3x schuimvulling (genoeg voor een middag plezier).
Schuim is kindvriendelijk en prikt niet. Extra schuimvulling is bij te bestellen voor €11,50 euro per stuk.
Neem contact op voor meer informatie.

Schuimkanon

Springkussen met glijbaan huren

Wij bieden diverse springkussens om te huren. Je kunt bijvoorbeeld een klein springkussen huren maar je kunt ook een springkussen met glijbaan huren. Het springkussen jungle glijbaan is bijvoorbeeld zeer geschikt voor kleine ruimtes. Hij kan zelfs binnen staan! Dit springkussen is geschikt voor kinderen vanaf 1-2 jaar. *officieel zijn springkussens gekeurd vanaf een leeftijd van 4 jaar, onder begeleiding en toezicht zijn kleine springkussens ook voor de kleintjes erg leuk. Dit is onder eigen verantwoordelijkheid van de huurder.

Tevens hebben wij een springkussen jungle met glijbaan, dat geschikt is voor kinderen vanaf 1 jaar en een groot jungle springkussen. Deze is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en heeft een glijbaan. Wil je een opblaas springkussen huren? Doe dit dan zeer snel via onze website!

Luchtkussen huren voor een verjaardag

Huur een springkussen voor het verjaardagsfeest van jouw kind! Hoe leuk is het als jouw kind zich de hele middag kan vermaken op een springkussen, dat speciaal voor zijn of haar verjaardag in de tuin is gezet? Het leuke is dat de jungle springkussens zeer goed te combineren zijn met onze jungle versiering. Op deze manier kun je een knallend jungle feestje geven. Het wordt ongetwijfeld een verjaardag die jouw kind nooit meer zal vergeten.

Als je op zoek bent naar een luchtkussen verhuur hoef je niet verder te zoeken. Wij bieden kwalitatief zeer goede luchtkussens aan. Wil je een feest geheel laten organiseren en aankleden? Buiten dat wij een springkussen verhuren kunnen wij ook dit voor jou regelen. Neen contact met ons op voor de mogelijkheden.

Luchtkussen te huur bij Babydouche

Voor het huren van een luchtkussen zit je goed bij Babydouche. Maar wist je ook dat je bij ons terecht kan voor veel andere artikelen? Een feestje moet namelijk verder ook aangekleed worden. Daarom kun je bij ons ook alle slingers voor een verjaardagsfeestje, babyshower of gender reveal party aanschaffen. Kijk gerust rond op onze website voor ons gehele aanbod.

Heb je mooie versiering gezien voor een feestje? Plaats dan direct een bestelling voor de versiering en vraag ook een offerte voor het luchtkussen met glijbaan aan! Wij komen deze graag bij jou bezorgen om er voor te zorgen dat jouw kleine de dag van zijn of haar leven gaat beleven!

Vraag direct een offerte aan

Wij hanteren vaste prijzen voor onze luchtkussens, enkel kan de prijs afwijken door eventuele bezorgkosten. Wij leveren en halen het luchtkussen gratis op in een straal van 10 kilometer rondom Barneveld. Woon je verder? Geen probleem het kost je dan ongeveer €0,25 per gereden kilometer vanaf Barneveld. Vraag daarom een offerte aan zodat je precies weet wat de prijs wordt.

Heb je nog vragen over onze luchtkussens of andere zaken? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan jou graag te woord om al jouw vragen te beantwoorden.

Huur een springkussen!

  • DD dash MM dash JJJJ
  • Verzending binnen een straal van 10km van Barneveld is gratis. Woon je verder? Dan betaal je ongeveer per gereden kilometer €0,25.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Blijf op de hoogte!