a
  >    >  Helium  >  Helium Tank – 30 latex ballonnen – 15 jungle ballonnen!

Helium Tank – 30 latex ballonnen – 15 jungle ballonnen!

34,99 29,99

Quantity

Beschrijving

Helium tank voor ballonnen

Wil je jouw babyshower, gender reveal feest of verjaardag nog leuker maken? Neem dan een helium tank van Babydouche zodat je de ballonnen mooi kunt laten zweven.

Heel leuk voor folieballonnen zoals onze jungle ballonnen. Deze kunnen wel een week of langer goed blijven hangen.

Daarnaast kan onze helium tank tot wel 30 latex ballonnen opblazen. Latex ballonnen kun je het beste pas op het laatste moment opblazen. Dit omdat latex natuurlijk materiaal is en helium langzaam laat ontsnappen. De ballonnen blijven goed voor 3-8 uur.

Gebruik Helium tank

Het gebruik van de helium tank is niet moeilijk. De helium wordt geleverd met een mondstukje en deze kun je in de folieballon of latex ballon stoppen. Zodra je het kraantje opendraait en het mondstukje naar beneden drukt, loopt de helium eruit. Let wel op dat je het mondstukje goed in de ballon stopt, anders ontsnapt de helium.

Jungle ballonnen met helium!

Jungle Ballonnen – Met of zonder Helium op te blazen!

Wat kun je van Babydouche verwachten?

Heb je vragen of hulp nodig met de helium tank? Ons team staat dagelijks voor je klaar om je te helpen en vragen te beantwoorden. Via mail, telefoon, of whatsapp heb je snel en eenvoudig contact met ons.

Bestel je de helium voor 16:00 uur op een werkdag, dan kun je van Babydouche verwachten dat je het de volgende dag in huis hebt.

We wensen jou een fijne tijd toe! We vinden het altijd leuk om te horen of te zien waar en hoe je de helium gebruikt. Laat dus gerust een review achter of stuur een foto naar ons toe. Je mag uiteraard ook op social media een post plaatsen en ons als Babydouche daarin taggen.

Verjaardag thema Jungle?

We hebben ook complete jungle thema pakketten waarbij je verjaardag gelijk goed aangekleed is! Kijk voor meer informatie in onze shop bij de categorie “Jungle”

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Helium Tank – 30 latex ballonnen – 15 jungle ballonnen!” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *