a
  >  Eerste verjaardag   >  Eerste verjaardag tips
Eerste Verjaardag ballon meisje

Eerste verjaardag tips

Je eerste verjaardag!

De tijd vliegt voorbij, het ene moment ben je net bevallen en heb je een prachtig kleintje in je handen, het andere moment is je baby al bijna één jaar! Vooral het eerste jaar van een baby vliegt voorbij, er gebeurd zoveel in de groei en ontwikkeling dat je het bijna niet meer kan bijhouden!
Voor je het weet is het tijd voor de eerste verjaardag van je zoon of dochter. Maar wat komt daar eigenlijk bij kijken? Wij zetten een aantal tips en leuke ideeën voor je op een rijtje, wel zo makkelijk!

Cake smash voor je eerste verjaardag

Over gewaaid uit Amerika wordt een cake smash steeds populairder in Nederland. Een speciaal taartje voor de kleine jarige job, die hij of zij helemaal zelf mag opeten.

Veel mensen houden één jaar als grens aan van het geven van (ongezond) lekker eten. Na één jaar kan je kindje weer meer verschillende dingen eten en is een taartje erg leuk en lekker. Het taartje hoeft overigens niet perse een grote suikerbom te zijn, tegenwoordig zijn er veel receptjes voor gezonde taarten. Zo kan je ook een lekkere vegan taart voorschotelen of een koemelkvrije taart.

To do:
Zet je kleintje in een kinderstoel of op de grond, houdt de camera in aanslag en laat hem of haar lekker knoeien en eten!
Je kan er voor kiezen om dit moment als fotoshoot te doen, gewoon met het gezin of met andere gasten op de verjaardag zoals opa’s en oma’s.
Tip: Zorg ervoor dat je een extra setje kleding bij de hand hebt en genoeg doekjes of een washand.
Gegarandeerd leuke foto’s.

Thema feestjes en decoratie

Hoe leuk zijn alle thema feestjes die tegenwoordig voorbij komen! Je kunt een thema kiezen van een seizoen (zoals Sinterklaas of Pasen), een bekend figuur (zoals Bumba of Nijntje) of een compleet ander thema (zoals een jungle thema). In onze webshop hebben we momenteel 2 verschillende thema’s voor eerste verjaardagen, we hebben een jungle thema met grote dieren ballonnen en een super roze eerste verjaardag meisjes thema. Ons jungle pakket is één van onze populairste pakketten en is op verschillende gelegenheden te gebruiken. Kijk ook op onze social media voor leuke variaties!

Daarnaast kreeg ik deze tip van een familielid, en geef ik graag door! Zet het verlanglijstje van je baby op lijstje.nl. Stuur de link door naar alle gasten. Zo komen mensen niet met onnodige spullen aan en voorkom je dat je straks 4 verschillende treinbanen in huis hebt. Zorg dat er op het lijstje verschillende dingen staan met verschillende budgetten.

Cadeau ideeën voor de eerste verjaardag

Geen idee wat je moet vragen qua cadeaus voor de (eerste) verjaardag? Hier heb je een aantal leuke cadeau ideeën, voor moeders door moeders.

Denk aan:
– een wobbel
– houten speelgoed
– duplo
– boekjes
– kleding
– blokken
– vormen
– houten treinbaan
– buitenspeelgoed zoals een zandbak
– water/zandtafel
– een ballenbak
– speelgoed dieren
– een dierentuin abonnement
– een dagje uit
– geld voor op de spaarrekening.

Hopelijk heb je iets aan deze tips voor verjaardagen, we horen graag al jullie leuke ideeën via social media! Nog 2,5 maand en dan mag ik er zelf aan geloven. Mijn kleine meid wordt begin december ook 1 jaar. Uiteraard zal ik na afloop een blog schrijven over hoe wij het hebben aangepakt (dus tips zijn zeer welkom!!).

PS: Wil je eerste verjaardag versiering bestellen? Dat kan:

Jungle Versiering Verjaardag Decoratie

Eerste Verjaardag Versiering Meisje

 

Post a Comment