a
  >    >  Eerste verjaardag, SALE!, Slingers  >  Eerste verjaardag slinger ‘One’

Eerste verjaardag slinger ‘One’

3,99 (Gratis verzending in NL)

Dit product bestaat uit:

  • gouden eerste verjaardag slinger ‘One’
Quantity

Beschrijving

Tijd voor de eerste verjaardag van jouw kleintje. Met de eerste verjaardag slinger ‘One’ kan het feest beginnen. Hang de slinger op en het is voor iedereen duidelijk dat jouw baby een echte dreumes is geworden. De slinger kan je op diverse plekken ophangen, de opties zijn eindeloos. Combineer de verjaardag slinger met één van onze versierpakketten voor een extra leuk eind resultaat.

Eerste verjaardag versiering

Maak je eerste verjaardag versiering compleet met de eerste verjaardag slinger. De gouden letters passen bij verschillende thema’s en verjaardag pakketten. Heb je geen specifiek thema feest voor de eerste verjaardag? Ook dan is deze slinger erg feestelijk. Hang de slinger bijvoorbeeld voor het raam, aan de muur of aan de stoel van de jarige.

Combineer de eerste verjaardag slinger

De gouden ‘One’ slinger is makkelijk te combineren. Heb je al jungle versiering in je winkelmandje? Dan past deze slinger daar perfect bij. Vooral bij het jungle roze en jungle zwart pakket is deze slinger mooi door de gouden kleuren. De gouden bladeren uit deze jungle pakketten passen goed bij de slinger, waardoor er echt één geheel ontstaat aan verjaardag versiering. Ook met cijfer ballonnen is deze ‘One’ slinger goed te combineren. De gouden cijfer ballon 1 jaar is een leuke toevoeging aan deze slinger.

Kwaliteit van de slinger

De kwaliteit van de eerste verjaardag slinger is goed. De slinger is o.a. van karton en lint gemaakt. Hierdoor is de slinger bij slecht weer minder geschikt voor gebruik buitenshuis. We adviseren om de slinger mooi binnen te hangen, bijvoorbeeld voor het raam. Is het mooi weer tijdens het eerste verjaardag feestje? Dan is de slinger uiteraard ook geschikt voor buiten.

Tassel slinger als eerste verjaardag slinger

Aan de eerste verjaardag slinger hangen 4 gouden tassels. Dit zorgt voor een extra feestelijke uitstraling. Het kroontje op de ‘O’ laat zien dat er een echte prins of prinses 1 jaar is geworden. Helemaal klaar voor de eerste verjaardag.

Babydouche

Bestel gemakkelijk en snel al je eerste verjaardag versiering bij Babydouche. Slingers, ballonnen, thema pakketten of cijfer ballonnen; Babydouche heeft het allemaal. Heb je vragen of ben je op zoek naar tips? Neem even contact met ons op en wij helpen je persoonlijk verder om jouw feest versiering compleet te maken. We vieren het Leven.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Eerste verjaardag slinger ‘One’” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…