a
  >    >  Babyshower versiering, Geboorte Versiering, It's a boy, It's a girl, Welcome Baby  >  Babyshower Decoratie en Geboorte Versiering

Babyshower Decoratie en Geboorte Versiering

22,99 (Gratis verzending in NL)

Dit babyshower decoratie pakket bestaat uit:

– Slinger ‘Welcome baby’
– Gouden letter ballonnen ‘Oh Baby’
– Slinger met gouden cirkels
– Witte lampionnen (2x)
– Gouden lampionnen (2x)
– Witte pompons (3x)
– Gouden pompoms (3x)

Quantity

Beschrijving

Met dit complete originele babyshower decoratie pakket van Babydouche heb je een geweldige feestelijke aankleding in huis! Je kan het gebruiken voor een babyshower, kraamfeest of geboorte van een meisje of een jongen. Het welcome baby pakket is gender neutraal en is exclusief verkrijgbaar bij Babydouche. Handig als je het geslacht nog niet weet of als je een ander kleurtje wilt dan de standaard blauw of roze. Dit gehele pakket is vaker te gebruiken, zelfs in en na de kraamtijd. De welcome baby slinger wordt veel gebruikt als geboorte slinger en de lampionnen en pompoms zijn voor elk ander feest te gebruiken.

We hebben ook een zilveren variant zowel voor jongens als voor meisjes.

Babyshower decoratie

Heb je binnenkort een babyshower, maar nog geen decoratie in huis? Met de decoratie van Babydouche zorgen wij dat je alle versiering in huis hebt die je nodig hebt voor een mooie babyshower. Zet de zwangere extra in het zonnetje met onze vrolijke en schattige babyshower versiering.

Tijd voor een stijlvolle babyshower.

Heb je er al over nagedacht hoe je de (toekomstige) mama gaat verrassen? Zijn alle slingers en pompoms goed opgehangen en is iedereen verstopt? Je maakt de babyshower of het kraamfeest extra leuk door erover na te denken hoe je de aanstaande moeder het beste kunt verrassen, maar met dit stijlvolle pakket is de versiering in ieder geval geregeld!

Welcome baby slinger

De welcome baby slinger is deel van dit pakket en is gemaakt van stevige Jute. Dit is een stof samengesteld uit cellulose en lignine. Het is na katoen de meest gebruikte stof. Door het stevige materiaal blijft de slinger extra lang goed. Jute slingers kan je hierdoor ook gemakkelijk buiten ophangen. Wel adviseren wij om de slinger binnen te halen bij slecht weer of regen. De slinger blijft gewoon heel erg lang goed, dus je kan er jaren plezier van hebben!

Versiering instructies

Hoe werken pompoms eigenlijk? Of hoe zet ik de slinger in elkaar? Op onze website babydouche.nl/nieuws zie je onze instructiefilmpjes. Hier leggen we stap voor stap uit hoe je zo snel en eenvoudig mogelijk onze versiering, slingers en ballonnen gebruikt.

Wat kun je van Babydouche verwachten?

Heb je vragen of hulp nodig met je decoratie of versiering? Ons team staat dagelijks voor je klaar om je te helpen en vragen te beantwoorden. Via mail, telefoon of whatsapp heb je snel en eenvoudig contact met ons.

Persoonlijk contact staat bij ons bovenaan de prioriteitenlijst; zo waarborgen we de kwaliteit en levering van onze babyshower decoratie en versiering.

Bestel je jouw versiering voor 16:00 uur op een werkdag, dan kun je van Babydouche verwachten dat het dezelfde dag nog op de post gaat.

We wensen jullie een hele fijne tijd toe! We vinden het altijd leuk om te horen of te zien waar en hoe je onze babyshower, gender reveal of verjaardag versiering gebruikt. Laat gerust een review achter of stuur een foto naar ons toe. Je mag uiteraard ook op social media een post plaatsen en Babydouche taggen.

Hebruikbare versiering

Veel van onze versiering is herbruikbaar. We moedigen onze klanten aan om zoveel mogelijk versiering opnieuw te gebruiken, waardoor we verspilling tegen willen gaan. Gebruik je de slingers of ballonnen zelf niet meer? Misschien kan je er iemand anders blij mee maken? Is de versiering niet herbruikbaar of stuk na gebruik? Zorg dan dat de versiering in de juiste afvalverwerking terechtkomt.

Dit babyshower versiering pakket bestaat uit:

– geboorte slinger ‘Welcome’
– geboorte slinger ‘Baby’
– 2 witte lampionnen
– 2 gouden lampionnen
– slinger met gouden cirkels
– 3 witte pompoms (verschillende maten)
– 3 gouden pompoms (verschillende maten)
– babyshower slinger gouden letters ‘Oh Baby’
*Op de foto ziet u een serveersuggestie, dit versierpakket bevat alle decoratie die hierboven vermeld staat.

We vieren het leven bij Babydouche!

Daarom steun jij met de aanschaf van dit gouden babyshower pakket het Moeder en Baby project van Compassion.

Extra informatie

Kleur ballen

Goud, Wit

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Babyshower Decoratie en Geboorte Versiering” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *