Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes en aanbiedingen of ontdek de laatste trends. Volg ons!


a
  >    >  Babyshower, Geboorte Versiering, Jongens, Meisjes, Welcome Baby  >  Babyshower Decoratie en Geboorte Versiering

Babyshower Decoratie en Geboorte Versiering

26,49 24,99

Dit babyshower decoratie pakket bestaat uit:

✔Slinger ‘Welcome baby’
✔Gouden letter ballonnen ‘Oh Baby’
✔Slinger met gouden cirkels
✔Witte lampionnen (2x)
✔Gouden lampionnen (2x)
✔Witte pompons (3x)
✔Gouden pompoms (3x)

Aantal

Beschrijving

Babyshower decoratie! 

Met dit complete originele babyshower decoratie pakket van Babydouche heb je een geweldige feestelijke aankleding in huis! Je kan het gebruiken voor een babyshower, kraamfeest of geboorte van een meisje of een jongen. Het welcome baby pakket is gender neutraal en is exclusief verkrijgbaar bij Babydouche.

Deze geboorte decoratie is een echte verrassing voor de mommy to be op haar babyshower of kraamfeest. Daarmee verras je haar op een leuke en originele manier met een Welcome Baby pakket van Babydouche. Dit geboorte versiering pakket is compleet met onder andere lampions, slingers (waaronder de jute welcome baby slinger) en pompons.

Voor instructies zie onze instructiefilmpjes op ons Youtube kanaal Babydouche. We leggen je stap voor stap uit hoe je zo snel en eenvoudig mogelijk onze babyshower versiering gebruikt.

De babyshower of kraamfeest!

Heb je er al over nagedacht hoe je de zwangere moeder gaat verrassen? Zijn alle lampionnen en slingers goed opgehangen en is iedereen verstopt? Je maakt de babyshower of kraamfeest extra leuk door er over na te denken hoe je de aanstaande moeder het beste kunt verrassen zodat het extra leuk is voor haar. We hebben hieronder vast wat tips voor je waar je over na kan denken en waarbij Babydouche in het verleden ook fouten heeft gemaakt waardoor de babyshower of kraamfeest al eerder bekend was dan gepland:

  • Laat de mensen niet parkeren in de straat van de zwangere! Het kan zijn dat ze auto’s herkent en daarmee kan het zijn dat het surprise effect van de babyshower of kraamfeest weg is.
  • Partner of papa tip; bel vanuit werk/wis je whatsapp wanneer je praat over de babyshower of geboorte feest.
  • Plan op tijd, zodat jij als organisator van de babyshower of kraamfeest en de mensen om je heen minder stress hebben en dus minder snel fouten maken.

Herbruikbare Babyshower Decoratie!

De decoraties in dit babyshower “Welcome Baby” pakket zijn geschikt te hergebruiken voor je kraamfeest. We hebben dit babyshower decoratie pakket zorgvuldig samengesteld zodat het voor meerdere gelegenheden (her)bruikbaar is. De zwangere zal het vast waarderen dat ze gelijk leuke geboorte decoratie in huis heeft.

Wat kun je van Babydouche verwachten?

Heb je vragen of hulp nodig met je babyshower versiering? Ons team staat dagelijks voor je klaar om je te helpen en vragen te beantwoorden. Via mail, telefoon, of whattsapp heb je snel en eenvoudig contact met ons.

Bestel je de welcome baby versiering voor 16:00 uur op een werkdag, dan kun je van Babydouche verwachten dat je het de volgende werkdag in huis hebt.

We wensen jou een fijne tijd toe! En we hopen dat alles goed mag gaan met de zwangere en de baby!

Extra informatie

Kleur

Goud, Wit

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Babyshower Decoratie en Geboorte Versiering” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *