It's all in the details!

July 23, 2019

Eén van de leukste aspecten van een babyshower of kraamfeest  zijn vaak de kleine details. Elke babyshower is anders, en door kleine dingen toe te voegen maak je het feest echt persoonlijk! Denk hierbij aan een persoonlijke taart, een naamslinger of lekkere bedankjes. Is de mommy-to-be vegetarisch? Pas daar dan je hapjes op aan. 

Ook thema's maken jouw baby shower net even anders dan andere. Denk aan een lievelingsdier als thema (zoals vlinders, paarden of katten), een favoriete kleur (zoals mint-groen of paars) of een hobby (denk aan zeilen, sporten of kaarten). 

Door het accent op het thema te leggen hou je de persoonlijke touch erin. Denk hierbij niet alleen aan slingers en ballonnen, maar ook aan bedankjes, leuke servetten en kleine details op de snoeptafel.

Een ander leuk detail die je kan toepassen aan jouw babyshower of kraamfeest zijn foto's. Foto's van vroeger, foto's van de zwangere of foto's van de fotobooth die je ter plekke kan maken.

 

Door deze details op een creatieve manier toe te voegen zullen de gasten dit feest nog jaren lang onthouden! Meer ideeën volgen in onze komende blogs!

 

 Kleine details op een babyshower: kleine blauwe speentjes, leuk als decoratie op je snoep tafel! Deze kun je vinden in onze shop, ze maken deel uit van een aantal pakketten.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Dadchelors

November 22, 2018

1/1
Please reload

Recente berichten

September 26, 2019

August 5, 2019

February 27, 2019

February 25, 2019