a
  >    >  Cijfer ballonnen  >  Oud en nieuw feest artikelen cijfer ballonnen XXL

Oud en nieuw feest artikelen cijfer ballonnen XXL

19,99 (Gratis verzending in NL)

De cijfer ballonnen zijn bijna 1 meter groot.

De zilveren set bestaat uit:

  • 3x cijfer ballon zilver 2
  • 1x cijfer ballon zilver 0
  • 20 x gouden confetti ballonnen

De gouden set bestaat uit:

  • 3x cijfer ballon goud 2
  • 1x cijfer ballon goud 0
  • 20x gouden confetti ballonnen
Quantity

Beschrijving

Ga spetterend het nieuwe jaar in met de oud en nieuw feest artikelen cijfer en confetti ballonnen van Babydouche. De cijfer ballonnen 2022 zijn folieballonnen, waardoor ze van sterke kwaliteit zijn zodat ze lang mee gaan. De confetti ballonnen in deze sets zijn een leuke toevoeging aan de gouden ballonnen. Helemaal klaar voor 2022.

2022 Cijfer ballonnen

De cijfer ballonnen zijn bijna 1 meter groot, waardoor ze goed opvallen. De cijfer ballonnen zijn op te blazen met lucht of met helium. Hang ze op met lint en het is voor iedereen duidelijk dat 2022 gaat beginnen!

Oud en nieuw feest artikelen

Nu het einde van het jaar 2021 nadert kunnen we allemaal wel een feestje gebruiken. Of je feestje nu klein of groot is, deze folie ballonnen maken er een feestelijk uiteinde van. Helemaal klaar voor een nieuw feestelijk jaar. Haal jij de oliebollen in huis? Dan regelen wij de versiering. Bestel deze set en ontvang de ballonnen (indien op een werkdag voor 16.00 uur besteld) de volgende werkdag in huis.

Confetti ballonnen

De 20 confetti ballonnen in de gouden en zilveren sets zorgen voor een mooi feestelijk effect. Blaas ze even op met je mond of met een pomp. Uiteraard zijn deze ballonnen ook gemakkelijk te vullen met helium voor een nog leuker effect. De heliumtank bestel je gemakkelijk op onze website.

Tip: de confetti ballonnen zijn nog leuker als de ballonnen statisch worden gemaakt. Dit kan door bijvoorbeeld over je kleding of textiel heen te wrijven. Ook kan een spray haarlak goed helpen. Spray kort in de ballon voordat je de ballon opblaast. Schudt zodra de ballon is opgeblazen de ballon goed door elkaar, hierdoor verspreidt de confetti zich mooi aan de randen van de ballonnen.

We wensen jullie alvast een prachtig en liefdevol 2022, begin het jaar goed met oud en nieuw feest artikelen van Babydouche.

Cijfer ballonnen XXL als oud en nieuw feest artikelen

De grote cijfer ballonnen zijn folieballonnen. Folieballonnen zijn gemaakt van olie. Door de stevige kwaliteit gaan de grote cijfer ballonnen langer mee. Indien je opzoek bent naar helium ballonnen cijfers dan zijn onze cijfer ballonnen een goede keuze. De cijfer ballonnen zijn gemakkelijk te vullen met een helium tank. Hang ze op een een mooi lint en het feest kan beginnen. Uiteraard zijn de grote cijfer ballonnen ook op te blazen met gewone lucht. Dit kan door middel van het bijgeleverde rietje. Aan de bovenkant van de cijfer ballonnen XXL zitten 2 aanknopingspunten. Hierdoor kan je gemakkelijk de ballonnen ophangen. De cijfer ballonnen kunnen zowel buiten als binnen worden opgehangen. Let wel even op de weersomstandigheden. Ook kan temperatuur een grote invloed hebben op de zweef en leeftijd van de cijfer ballonnen. Indien je de helium cijfer ballonnen vult met helium heeft temperatuur hier een grotere factor in dan wanneer je de cijfer ballonnen vult met gewone lucht.

Herbruikbare cijfer ballonnen

Door het automatisch sluitbare tuutje zijn de cijfer ballonnen XXL ook herbruikbaar. Zowel met helium als met gewone lucht kun je ze weer opnieuw vullen indien ze zijn leeg gelopen na verloop van tijd. We moedigen onze klanten dan ook graag aan om de ballonnen her te gebruiken of door te geven aan iemand anders. Zodra de cijfer ballonnen opnieuw zijn opgeblazen zien ze er namelijk weer als nieuw uit. Dit is beter voor het milieu en goed voor de portemonnee. Mocht een cijfer ballon kapot gaan dan kan deze uiteraard worden weggegooid in de afvalbak.

Babydouche

Bij Babydouche doen we er alles aan om het Leven te vieren. We hopen dat, met onze versiering, mensen een prachtig feest zullen hebben. We helpen jullie daar graag bij. De persoonlijke service, snelle levering en goede kwaliteit kenmerken Babydouche in onze producten en dienstverlening. Begonnen met enkel babyshowers zijn we ondertussen uitgegroeid tot een van de koplopers in de versieringsbranche in Nederland en Belgiƫ. Babyshowers, geboorte, gender reveal, verjaardag en nog veel meer; voor elk feest hebben wij unieke en kwalitatieve versiering. Dat is de standaard bij Babydouche.

Extra informatie

Kleur ballen

Goud, Zilver

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Oud en nieuw feest artikelen cijfer ballonnen XXL” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *