Dadchelors

November 22, 2018

Overgewaaid uit Amerika zijn er nu feesten speciaal voor papa. Maar wat is een dadchelor eigenlijk en vinden we dat wel nodig? Wij zochten het voor je uit!

 

Dadchelor, ook wel dadshower genoemd, is een feest speciaal voor de soon-to-be daddy. Je kunt het vergelijken met een bachelorparty in combinatie met een babyshower, die uiteraard voor mama wordt georganiseerd. De invulling van het feest ligt helemaal aan de toekomstige vader, is het een echt feestbeest of is een activiteit zoals paintballen of "baby rugby" juist meer iets voor hem? De keuzes zijn oneindig! Het belangrijkste is dat we de mannen niet vergeten en dat er voor hen ook een belangrijke gebeurtenis staat te wachten! Dat mag zeker gevierd worden.

 

Op het In de wolken festival hebben we heel veel (zwangere) vrouwen gesproken over dit onderwerp, maar niet alleen de mama's hebben we gesproken. Ook de papa's; met een bijzondere uitkomst. Veel vrouwen die we spraken zeiden al snel: ''nee, een dadchelor, dat is echt niks voor mijn man.'' Het grappige is, de meeste mannen die we spraken werden juist erg enthousiast en zeiden blij te zijn dat er ''eindelijk'' iets voor hen werd geregeld! Zij zienn het wel zitten om even met de mannen op pad te gaan voordat de kleine wordt geboren. Schatten wij, vrouwen, de man dan toch verkeerd in?

Wat denken jullie, dadchelor: do or don't?

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Dadchelors

November 22, 2018

1/1
Please reload

Recente berichten

September 26, 2019

August 5, 2019

February 27, 2019

February 25, 2019

November 22, 2018

Please reload

Archief