Overige feesten

Surpriseparties

Binnenkort iemand verrassen? Laat een surpriseparty organiseren! 

Je kiest zelf hoeveel je uit handen geeft: het gehele feest, een deel zoals de aankleding en decoratie of bijvoorbeeld hapjes en drankjes. Doordat we ruime ervaring hebben in het organiseren van feestjes en surprise parties, mag je ervan uitgaan dat alles tot in de laatste details perfect geregeld is. 

We gaan graag van te voren in gesprek met onze klanten, zodat we precies de wensen en verwachtingen weten. Vanuit die positie gaan wij aan de slag om het mooiste feest neer te zetten.

Oma-douche

Wil je jouw moeder, oma of vriendin verrassen met het feit dat ze oma wordt? De mogelijkheden zijn oneindig. Neem bijvoorbeeld de soon-to-be-granny mee naar een spa middag of pedicure met alles erop en eraan. Van een heerlijke high tea met vriendinnen tot een één op één verwendagje. Laat de organisatie maar aan ons over. Zo kan de toekomstige oma heerlijk genieten van deze nieuwe fase!
 

Overige feesten

Door ruime ervaring aan de organisatie en het plannen van feesten en partijen is Babydouche voor verschillende feesten inzetbaar. We werken met een team van creatieve planners, waardoor elk feest uniek is. 

Hulp nodig bij jouw verjaardag, feest, bruiloft of babyshower?

Wij helpen jullie graag op weg en gaan samen aan het werk voor het beste en mooiste resultaat.

Neem contact op voor alle mogelijkheden.

Bel of app ons op: 06-28691060

Mail ons op: info@babydouche.nl

© 2018 Proudly created by RVG Consulting

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Twitter Icon
De baby shower Nederland, zwanger, babyshower, babyborrel, kraamfeest, gender reveal, partijtje en feest in Amsterdam