babydouche

Babydouche is in 2018 opgericht en verzorgt sindsdien babyshowers, gender reveal parties en andere (baby) feestjes. Daarnaast bieden wij in onze webshop verschillende decoratie pakketten en versieringen voor geboorte en baby showers aan.  

De visie van babydouche is om mensen te ontzorgen en te helpen bij de organisatie van baby feesten. 

Wie is wie?

Annerein van Goch

Annerein is de eigenaar van babydouche. Zij is gedreven om het beste neer te zetten voor haar klanten. Persoonlijk contact staat op nummer 1! Annerein is een echte planner en daarmee de juiste persoon om jou te helpen bij jouw baby feest! Ze is verantwoordelijk voor de in en verkoop van artikelen en voor de organisatie van al onze evenementen. Dit zijn uiteraard de babyshowers en feestjes, maar ook de markten en beurzen.

Zij is het bedrijf gestart vanuit een hart om mensen meer te laten genieten van het leven. Het leven vliegt voorbij en daarom vindt zij het belangrijk om van elke dag een feestje te maken.

Rhodé Wielheesen 

Rhodé is het creatieve brein van babydouche. Ze houdt van stylen en decoreren in elke vorm; of het nu gaat om een babykamer, tuin, kleding of eten. Binnen babydouche heeft zij een aandeel in de decoratie-setting en het creëren van een gezellige sfeer rondom alle feestjes en nieuwe producten. Samen met Annerein probeert zij te laten zien hoeveel je eigenlijk kan doen met weinig.

Rutger van Goch

Rutger is vanaf het begin van babydouche erg gedreven geweest om klanten de beste beleving te geven. Dit doet hij door hard te werken aan onze website en door veel nieuwe mensen te spreken op de markten en beurzen waar wij geregeld te vinden zijn. Door zijn sales-achtergrond is hij veel bezig met in en verkoop. Zo kunnen we jullie de beste prijzen bieden voor onze producten.

Bel of app ons op: 06-28691060

Mail ons op: info@babydouche.nl

© 2018 Proudly created by RVG Consulting

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Twitter Icon
De baby shower Nederland, zwanger, babyshower, babyborrel, kraamfeest, gender reveal, partijtje en feest in Amsterdam