Kinderfeestjes

Kinderverjaardag

Eén van de kids binnenkort jarig, maar zie je het organiseren even niet zitten? Babydouche.nl organiseert nu ook kinderfeestjes! De organisatie, de inkopen, een verjaardagscadeau en het partijtje zelf kan je volledig uit handen geven, zo wordt het de leukste verjaardag voor je kind, maar ook voor jezelf. Neem contact op voor de mogelijkheden, we gaan graag in gesprek over wat jouw wensen en die van de jarige-job zijn.

 

Denk bijvoorbeeld aan een feestje buitenshuis: naar een klimhal, speelparadijs of zwembad. We organiseren ook feestjes thuis. Een springkussen buiten, schminken of een middagje knutselen onder het genot van heerlijke hapjes. Ook bied babydouche.nl de mogelijkheid voor thema feestjes zoals Disney, Cars, Prins/Prinses feestjes en nog veel meer.

Eerste verjaardag 

Baby's worden snel groot, voor je het weet worden ze al één! Tijd voor een leuk eerste verjaardagsfeest vol met cadeautjes, lekker eten en versiering! 

Wij organiseren eerste verjaardagen, hoe groot of klein je het ook wilt. 

Wil je de verjaardagen zelf organiseren?

Nieuw in onze shop zijn de eerste verjaardag pakketten voor jongens en meisjes. Al jouw verjaardag versiering in één pakket. Denk aan slingers, heel veel ballonnen en leuke cake prikkers!

Wel eens gedacht aan een cakesmash, peuterfeest of kleuterfeest? 

Alles is mogelijk bij Babydouche.nl.

Voor meer informatie en een geheel vrijblijvende op maat gemaakte offerte bel of app ons op 06-28691060 of mail naar info@babydouche.nl

0-4 jaar oud? 

Bel of app ons op: 06-28691060

Mail ons op: info@babydouche.nl

© 2018 Proudly created by RVG Consulting

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon
  • Black Twitter Icon
De baby shower Nederland, zwanger, babyshower, babyborrel, kraamfeest, gender reveal, partijtje en feest in Amsterdam