Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwtjes en aanbiedingen of ontdek de laatste trends. Volg ons!


  • Geen producten in de winkelwagen.
a
  >  Feestjes

Laat een babyshower organiseren en geniet samen met je vriendinnen van een leuke tijd. Even ontspannen en gezelligheid, lekkere hapjes, eventueel leuke spelletjes en volledige service.

Maak het geslacht van je baby bekend door een feest te laten organiseren! Wij regelen de organisatie, jullie laten je verrassen en genieten.

Geef de volledige organisatie uit handen en geniet zelf van je baby en je gasten. Zo hoef je je nergens druk over te maken, wij regelen het!

We hebben veel ervaring in feesten organiseren, denk hierbij aan bruiloften, verjaardagen, surprise party's en kinderfeestjes. Neem contact op voor de mogelijkheden op het gebied van organisatie, decoratie of catering.

Op locatie prijzen

Voor elk feest maken wij een persoonlijke offerte, doordat we echt willen luisteren naar jouw persoonlijke wensen willen we je vragen om contact op te nemen om de mogelijkheden te bespreken.

@Home

Wil jij de babyshower of het kraamfeest thuis? Wij komen alle spullen, hapjes en versiering persoonlijk afleveren. Zo hoef je zelf nergens meer aan te denken.

@Feest locatie

Voor een feest op locatie werken wij samen met o.a. feestzalen en restaurants. Kwaliteit staat hier centraal. Een hippe bar of leuke strandtent? Alles is mogelijk.

@ Outside

Feestjes met mooi weer zijn nog leuker op een buiten locatie. Wij zorgen voor alle spullen, aankleding en catering, jullie genieten van elkaar en het weer.